Kars Valisi Türker Öksüz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi

Kars Valisi Türker Öksüz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi

Kars Valisi Türker Öksüz, Dağpınar Beldesinde esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Vali Öksüz, Dağpınar'ı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Vali Öksüz, Dağpınar Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ömer Vargün’den yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.  

Vali Türker Öksüz, daha sonra İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Güngör ile birlikte Şırnak’ın İdil ilçesi Zıvıngıga Mağaraları bölgesine düzenlenen iç güvenlik harekâtında 14.10.1993 tarihinde şehit düşen Jandarma Er Kasım Vargün’ün ailesini ziyaret etti.  

Şehidin annesi Şahizer Vargün’le bir süre sohbet eden Vali Öksüz, şehit ailelerinin, gözlerini dahi kırpmadan bu aziz vatan uğrunda canlarını veren şehitlerimizin emaneti olduğunu belirterek, “Aziz şehitlerimiz bu vatan uğruna canlarını verdiler, kanlarını akıttılar. Sizlere karşı sorumluluklarımızın farkındayız ve ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Canları uğruna bu vatanı bizlere emanet eden, devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimize, onların yakınlarına ve kahraman gazilerimize hizmetkâr olmak, bizim boynumuzun borcudur. Şehit aileleri, aziz şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki bizler bu emanetlere kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız.” dedi.

kars-valisi-turker-oksuz,-vatandaslarin-sorun-ve-isteklerini-dinledi-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-vatandaslarin-sorun-ve-isteklerini-dinledi-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-vatandaslarin-sorun-ve-isteklerini-dinledi-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-vatandaslarin-sorun-ve-isteklerini-dinledi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler