Kars Valisi Türker Öksüz’den telsizle yeni yıl kutlaması!

Kars Valisi Türker Öksüz’den telsizle yeni yıl kutlaması!

Kars Valisi Türker Öksüz, telsiz anonsuyla kentte görev yapan tüm jandarma ve polis ekiplerinin yeni yılını kutladı.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Vali Öksüz, İl Jandarma Komutanlığı Hareket Merkezi ziyaretinde tüm jandarma personelinin İl Güvenlik Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ziyaretinde ise tüm polis ekiplerinin yeni yılını telsiz aracılığıyla kutladı.

Geride kalan 2019 yılındaki çalışmalarından ötürü ekipleri tebrik eden Vali Öksüz, "2020 yılında da bu başarınızla birlikte devamını diliyorum. Biz vatandaşın huzur ve güvenliği için varız, sizlerle birlikte vatandaşımızın gece evinde rahat uyuması, huzur ve güvenli bir şekilde yaşamını sürdürmesi için sizin yaptığınız görev son derece önemli. Onun için bu hassasiyeti 2020 yılında da görevinizi yapmanızı bekliyor, bu hassasiyetle de olacağınıza da yürekten inanıyoruz. Yeni yılın hepinize ailenizle birlikte sağlık, huzur getirmesini, mutluluk içerisinde yaşamanızı, idame ettirmenizi diliyorum. Hepinize hayırlı yıllar diliyorum.” dedi.

kars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz’den-telsizle-yeni-yil-kutlamasi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler