Kars Valisi Türker Öksüz'ün Polis Haftası mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Polis Haftası mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Öksüz'ün yayınladığı mesaj şöyle:

"Kuruluşundan günümüze kadar, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatı'mızın 175’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Eğitime verilen önem, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesi ile dünyanın en gözde kolluk teşkilatlarından biri halinde gelen emniyet teşkilatımız, halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Devletimizin en önemli kurumlarından olan emniyet teşkilatımız; emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kamu düzeninin sağlanması gibi birçok hayati görevi büyük bir özveriyle layıkıyla yerine getirmektedir.

Emniyet teşkilatımız, tüm dünya ile birlikte ülke olarak Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte de her zaman olduğu gibi üzerine düşen her türlü görevi özverili bir şekilde, layıkıyla yerine getirmekte, takdire şayan çalışmalar yapmaktadır. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımıza şahsım ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevini ifa ederken canlarını vatanımız için feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler