Kars Valisi “yıkacağız” dedi ve yıktı

Kars Valisi “yıkacağız” dedi ve yıktı

Kars Valisi Türker Öksüz’ün talimatıyla kent merkezindeki metruk binaların yıkımına başlandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Vali Öksüz’ün “Metruk binalar kötü alışkanlıkların yayıldığı mekanlar olarak hepimizin karşısına çıkıyor. Gerek il merkezinde gerek ilçelerimizde metruk binalarımızın mutlaka kontrol altına alınması, yıkılması gerekenlerin yıkılması, yıkılması mümkün olmayanların mutlaka giriş ve çıkış önleyici tedbirlerin alınması çok büyük önem taşıyor. Bütün belediyelerimiz, özel idaremiz, kaymakamlıklarımız hepsine sesleniyorum; metruk binalarla ilgili sıkıntıyı ilimiz gündeminden bir an önce çıkarmak zorundayız.” ifadesinin ardından çalışmalar başladı.

Ordu Caddesi üzerinde bir şahsa ait bulunan metruk binanın yıkımı bugün başladı. Kars Belediyesi tarafından yıkımına başlanan metruk binanın hafriyatı kamyonlarla şehir dışına taşınıyor.

Metruk binaların yıkımını gören vatandaşlar ise “Bu tür binalar gençlere kötü örnek oluyordu. Bu binaların gerek yıkımı gerekse kontrol altına alınması için çalışma başlatan sayın Valimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

Çalışmaların il ve ilçelerde diğer metruk binalarda da devam edeceği öğrenildi.

kars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(1).jpgkars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(2).jpgkars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(3).jpgkars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(4).jpgkars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(5).jpgkars-valisi-“yikacagiz”-dedi-ve-yikti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler