Kars ve Ardahanlılar Bakan Arslan’ı Bağrına Bastı

Kars ve Ardahanlılar Bakan Arslan’ı Bağrına Bastı

Başbakan Binali Yıldırım bile birlikte Ardahan’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı Ardahanlılar bağrına bastı. Başbakan Yıldırım’a sevgi gösterilerinde bulunan Ardahanlılar, Ardahan’dan ‘reis’e selam gönderdiler.

Kars, Ardahan ve Iğdır’da hükümet tarafından yapılan yatırımların AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasıyla birlikte hızlandığını ifade eden Ardahanlılar, 16 Nisan’da ‘evet’ diyerek Cumhurbaşkanı ve bölgenin bakanı Ahmet Arslan’a destek vereceklerini belirttiler.

AK Parti hükümetiyle bölgeye yatırım geldiğine dikkat çeken vatandaşlar, Ahmet Arslan’ın bakan olarak kabine de yer almasının bölge için çok büyük bir fırsat ve şans olduğunu ifade ettiler.

16 Nisan’da yapılacak referandumda Kars ve Ardahan’dan çok güçlü bir şekilde ‘evet’ diyeceklerinin altını çizen vatandaşlar, “Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza selam olsun, biz Kars ve Ardahan’dan reise evet diyoruz. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, Güçlü bir Türkiye için bizim kararımız evet” dediler.

Başbakan Binali Yıldırım’dan önce Ardahanlılarla buluşan Bakan Ahmet Arslan, “Bizim düsturumuz halka hizmeti, hakka hizmet bilmektir. Bu düstur içerisinde hizmet ediyoruz. Bu hizmet kervanına 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın bölgemize nasıl sahip çıktıklarını 'batıda her ne varsa doğuda da o olacak' dediklerini, 'İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de her ne yapıyorsak, Ardahan'da da onu yapacağız' dediklerini biliyorum. Bugün de hükümet üyesi olarak birlikte hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bir tarafta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve hükümetimize çok teşekkür ediyoruz” diyerek Ardahanlıların sevgisine karşılık verdi.

Kars ve Ardahan’da referandum öncesinde vatandaşların bir bütün olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olması dikkat çekiyor. Vatandaşların ortak kararı ise güçlü bir Türkiye’de yarınlara daha güçlü bakmak.

kars-ve-ardahanlilar-bakan-arslan’i-bagrina-basti-(1).jpgkars-ve-ardahanlilar-bakan-arslan’i-bagrina-basti-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler