Kars ve Sarıkamış EMİTT’de İlgi Odağı Oldu

Kars ve Sarıkamış EMİTT’de İlgi Odağı Oldu

Kars ve Sarıkamış Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) ilgi odağı oldu.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars Valiliği koordinesinde istanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 20. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtılan Kars ve Sarıkamış’ın ziyaretçilerden, medyadan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT'te TUYAP Fuar Merkezi'nin 12. salonunda açılan stantta, Kars ve Sarıkamış’ın geniş çaplı tanıtımının yapıldığını anlatan Karaman,”

Yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda Kars ilimizin tarihi ve kültürel varlıkları, ekolojik çeşitliliği, dört mevsim doğa turizm potansiyeli,  yöresel yiyecek ve içecekleri, doğal ürünleri tanıtıldı. Ayrıca Türkiye’nin ve Doğu Anadolu Bölgesinin göz bebeği olan Sarıkamış’ın yaz ve kış turizm potansiyelini anlatmaya çalıştık. Bu manada başta Kars Valimiz Sayın Günay Özdemir’e, Kars ve Sarıkamış Belediye Başkanlarımza, standın tasarımında ve organizasyonda büyük emeği geçen Kültür Turizm İl Müdürümüz Hakan Bey'e,katkı veren herkese teşekkür ediyorum.”

Standa siyasilerde ilgi gösterdi.AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'de standı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

kars-ve-sarikamis-emitt’de-ilgi-odagi-oldu-(1).jpgkars-ve-sarikamis-emitt’de-ilgi-odagi-oldu-(2).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler