Kars VHO Üyeleri Müdür Düzgün ile bir araya geldi

Kars VHO Üyeleri Müdür Düzgün ile bir araya geldi

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı ve Odanın Klinisyen Üyeleri Kars Tarım ve Orman İl Müdürü ile bir araya geldi.

Tacettin DURMUŞ

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada; bölgemizde hayvan sağlığı alanında hizmet veren klinisyen üyelerin sahada yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantıya katılan 24 veteriner hekim, aynı zaman da bir veteriner hekim olan Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün’e açık yüreklilikle talep ve beklentilerini anlatarak, veteriner hekimlerin Tarım İl Müdürlüğünden kurumsal beklentilerinin neler olduğu ifade ettiler. İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün de klinisyen veteriner hekimlerin bölgemiz hayvancılığının gelişmesi için verdikleri emek için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Vekili Erdal Göksu, Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül, merkez ve ilçelerde serbest veteriner hekim olarak hizmet veren oda üyesi 24 veteriner hekimin katıldı.

kars-vho-uyeleri-mudur-duzgun-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgkars-vho-uyeleri-mudur-duzgun-ile-bir-araya-geldi-(6).jpgkars-vho-uyeleri-mudur-duzgun-ile-bir-araya-geldi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler