Kars’a 114 hekim atandı!

Kars’a 114 hekim atandı!

Arslan ve Kılıç, Kars ve ilçeleri için 101 pratisyen hekim ve farklı branşlardan 13 uzman hekim olmak üzere toplam 114 hekim atandığını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, yaptıkları açıklamada, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve ilgililer ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, 100. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kars ve İlçeleri için 101’i pratisyen hekim ve farklı branşlardan 13 uzman hekim olmak üzere toplam 114 hekim kadrosu açıldığını bildirdiler.

Arslan ve Kılıç, ilimizde hekim açığı giderilerek daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için 114 hekim kadrosunun açılmasının çok önemli olduğunu belirttiler.

Pandemi döneminde gösterdikleri büyük özveri ve Kars’a açılan 114 hekim kadrosu için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve ekibine teşekkür eden Arslan ve Kılıç, atanacak olan doktorların ilimize hayırlı olması temennisiyle sağlıklı günler dileğinde bulundular.

Kars'a atanan 114 hekimin branşı ve atandıkları hastaneler şöyle:  

karsa-doktor.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler