Kars’a gelen de şikayetçi giden de!

Kars’a gelen de şikayetçi giden de!

Şehir merkezinde bulunan başıboş köpekler Kars Otobüs Terminalinde de gelen yolcular için tehlike oluşturuyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Belediyesi’ne ait hayvan barınağındaki sokak köpeklerinin içler acısı durumu vatandaşları çileden çıkarttı. Terminalde çalışan işçiler yetkililere seslenerek bu duruma bir çözüm bulmalarını istedi.

Kars Otobüs Terminal binası bakımsızlıktan kaderine terk edilirken, terminale gelen yolcuları otobüs firma yetkilileri yerine, başıboş dolaşan köpekler karşılıyor. Bakımsız kalan terminale gelen yolcuların oturabilecekleri bir yerin olmaması yetmezmiş gibi birde içeride dolaşan köpeklerin saldırısına uğrama tehlikesi de mevcut.

Diğer illerden ilimize ilk defa gelen ve Kars’ın adına yakışmayan görüntülerle karşılaşan yolcular gördükleri manzara karşısında şaşkına dönüyorlar. Kars şehirlerarası terminal binası yolcu ve otobüs firma çalışanlarını canından bezdiren başıboş köpekler ve birçok olumsuzluklarla karşılaşan vatandaşlar içinde bulundukları bu olumsuz manzaranın kurtulmak için yetkililerden yardım bekliyorlar.

kars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(1).jpgkars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(2).jpgkars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(3).jpgkars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(4).jpgkars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(5).jpgkars’a-gelen-de-sikayetci-giden-de!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler