Kars’a uyuşturucu sokmak isteyenler yakalandı

Kars’a uyuşturucu sokmak isteyenler yakalandı

Iğdır ve Ağrı’dan Kars’a uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli şahıslar yakalandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Edinilen bilgilere göre; Digor Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla başlatılan soruşturmada Kars İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Dağpınar Jandarma Karakol Komutanlığınca ortak bir çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada E.Ö., A.K., E.T., T.O., E.S., M.K., S.G., E.Ö. ve İ.U. isimli şahısların Iğdır ve Ağrı’dan Kars’a uyuşturucu madde getireceklerini tespit etti.

Jandarma ekiplerinin çeşitli tarihlerde yaptığı 8 ara yakalama ile toplamda 86,35 gram Metanfetamin adı verilen uyuşturucu madde, 3,75 gram Skunk uyuşturucu madde, 1 adet 12 Kalibrelik av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Öte yandan Jandarma ekiplerinin Kars ve Ağrı’da yaptığı eş zamanlı operasyonda şüphelilerden E.Ö., A.K., E.T. ve S.G. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler arasında bulunan İ.U., tüm aramalara rağmen yakalanamadığı öğrenildi. T.O., E.S., M.K. ve E.Ö. isimli şüpheliler ise ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler