'Kars’ın çehresini değiştireceğiz'

'Kars’ın çehresini değiştireceğiz'

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Faikbey Caddesinin bir kısmı ve Kazımpaşa caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Karaçanta, “Kars'ın çehresini değiştireceğiz” dedi.

'Kars’ın çehresini değiştireceğiz'

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta esnaf gezilerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Başkan Karaçanta, Faikbey Caddesinin bir kısmı ve Kazımpaşa caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Karaçanta, “Kars’ın çehresini değiştireceğiz” dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta esnaf ziyareti ve bölge gezilerini sürdürüyor. Son olarak Kazımpaşa esnafıyla bir araya gelerek esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Karaçanta; “Yaptığımız hizmetler birer başlangıç oldu bizim için. Bölgemizin yıllardır gelişememesinin bir takım sebepleri bulunuyordu. Göreve geldikten sonra bu sebepleri ortadan kaldırmakla bölgesel gelişimin de önünü açmış olduk. Biz klasik belediyecilik anlayışla hareket edip sadece park ve bahçe yapmakla kalmıyoruz. Kars’ın her noktasında büyük bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Böylece Kars’ı bir çekim merkezi haline getiriyoruz” dedi.

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(1).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(2).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(3).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(4).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(5).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(6).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(7).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(8).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(9).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(10).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(11).jpg

kars'in-cehresini-degistirecegiz-(12).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler