Kars’ın Gözü 26 Ağustos’da!

Kars’ın Gözü 26 Ağustos’da!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, birçok projenin mimarı olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın döneminde açılması Karslılar için ‘26 Ağustos’ (yarın) bir milat olarak görülüyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Milletvekilimiz Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından birçok açılış yapması Kars’ta da büyük coşku ve heyecan ile karşılanıyor. Ancak Yavuz Sultan Selim Köprüsünün proje aşamasından bu yana birçok emeği olan Bakan Arslan tarafından bu açılışın gerçekleştirilmesinin ise ayrı önemi var.

Geçtiğimiz gün Bakan Arslan’ın “Yavuz Sultan Selim dünyanın en geniş köprüsü. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız açılışa katılacak. Açılışa ayrıca birçok devlet başkanı ve başbakan da katılacak. 26 Ağustos'ta (yarın) bu mutluluğumuza eşlik edecekler. Bu proje Türkiye'nin coğrafi konumundan dolayı etrafındaki ülkelerin de yararlanacağı bir proje. Kazakistan bile projenin öneminin farkında. Bu proje bizim olduğu kadar onların da projesi aynı zamanda. Türkiye Ak Parti ile yoluna emin adımlarla yürüyor.” bu konuşmasından sonra Kars’ta da bir bayram havası esmeye başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler