Kars'ın Huzuru İçin 155'i Arayın

Kars'ın Huzuru İçin 155'i Arayın

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Vatandaşlarımız, ilimizin huzur ve güvenliğine katkı sağlamak istiyorlarsa, duyarlılıklarını 155 Polis İmdat'ı aramakla göstersinler.” dedi.

 

Zeybek, Kars Emniyet Müdürlüğü olarak başlattıkları yeni uygulama hakkında da bilgi vererek, “Bundan böyle vatandaşlarımız karşılaştıkları herhangi bir olay karşısında 155 Polis İmdat’ı aradıklarında, olaya el konulup aydınlatıldıktan hemen sonra kedileri aranarak olay hakkında bilgi verilip ve neler yapıldığı anlatılacak. Ayrıca da duyarlılıkları içinde teşekkür edeceğiz.” dedi.

 Kars’ın Türkiye’nin en huzurlu ilerinin başında geldiğine de dikkat çeken Zeybek ayrıca şunları kaydetti: “Şükürler olsun ki Kars’ta Ülkemizin yaşamış olduğu terörle ilgili bir sıkıntımız yok. Bundan böyle yaşadığınız veya karşılaştığınız bir olay karşısında 155’i aradığınızda görevli arkadaşımız size aradığınız numaradan geri dönüş yaparak olay hakkında bilgi verecek. Ayrıca duyarlılığınızdan dolayı da teşekkür edecek. Bu nedenle yeni telefon hatları bağlattık. Vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuz durumlar ve özellikle olay henüz meydana gelmeden önce bizi 155 yöntemiyle ararlarsa biz en geç 3 ile 5 dakika arasında olay yerinde oluruz. Çünkü ilimizin her noktasında polis noktaları ve her an şehir içerisinde ve çevresinde devriye gezen motorize ekiplerimiz var. Ayrıca bildiğiniz gibi Kars’ın giriş çıkışları, önemli kavşak ve halkın yoğun olduğu noktalar da MOBESE ile donatılmıştır. Bu nedenle halkımız her konuda 155’i ararsa şehrimizin de huzur ve güvenliği en üst noktada sağlanmış olur.”

yes.20110926183504..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler