'Kars'ın Medarı İftiharı Oldunuz'

'Kars'ın Medarı İftiharı Oldunuz'

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen "Yılın Başarılı Gazetecileri" yarışmasında, dereceye girerek ödül alan gazetecileri tebrik etti.

'Kars'ın Medarı İftiharı Oldunuz'

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen "Yılın Başarılı Gazetecileri" yarışmasında, dereceye girerek ödül alan Kafkas Haber Ajansı Sahibi ve DHA Kars Muhabiri Bedir Altunok, İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu ve Anadolu Ajansı Kars Muhabiri Çağlar Sefertaş’ı, Kars Emniyet Müdürlüğüne ait özel yapılmış porselen plaketle ödüllendirdi.

Başarılı gazetecileri makamında kabul eden Müdür Çakmak, kendilerini kutlayarak bir süre sohbet etti. Gazeteciler Altunok, Çapanoğlu ve Sefertaş, yıl içerisinde ilimizde yaşanan Mert Aydın ve TUİK katliamı sırasında ödüle layık görülecek görüntülü ve fotoğraflı haberlerinin de olduğuna dikkat çekmelerine karşın, söz konusu olaylar gibi birçok münferit olayların Kars’ın adını ülke kamuoyunda olumsuzluklarla yansıtacak haberleri ise yapmaktan kaçındıklarını söylediler.

ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORSUNUZ

Başarılı gazetecilerin aldıkları ödüllerle Kars’ın medarı iftiharları olduklarını ve zor şartlarda görev yaptıklarını söyleyen Çakmak, il genelinde her alanda muhabir olarak aktif bir şekilde görev yapan gazetecileri duyarlılıklarından dolayı kutladı.

Anadolu Ajansı ve TRT Sarıkamış Muhabiri Hüseyin Demirci’yi de aynı yarışmada aldığı ödülden dolayı kutlayan Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, başarılı gazeteciler Kafkas Haber Ajansı Sahibi ve DHA Kars Muhabiri Bedir Altunok, İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu ve Anadolu Ajansı Kars Muhabiri Çağlar Sefertaş’ı, yaptıkları haberlerden dolayı aldıkları ödüllerle, Kars’ı ülke kamuoyuna tanıttıkları için de kendilerine teşekkür etti.

Kars’ta aktif olarak gören yapan muhabir gazetecilerin mesai mevhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat çalıştıklarına da dikkat çeken Çakmak: “Sizler her an alandasınız. Yapığınız haberlerle ödül alarak ön plana çıkmanız, Karsımız için bir artı değerdir. Bu nedenlere sizlere teşekkür ediyorum. Şu anda aramızda bulunmayan Sarıkamış’ta görev yapan Anadolu Ajansı Muhabirimiz Hüseyin Demirci’yi de nezdiniz de kutluyor ve tebrik ediyorum. Daha güzel haberleriniz bekliyoruz. Kars’ı daha güzel tanıtmanız bizleri de mutlu ediyor. Kars her zaman gündemde olsun isteriz. Zor şartlarda ve gece gündüz görev yapıyorsunuz. Yaptığınız gazetecilik mesleğinde de profesyonelliğiniz, her zaman ön plana çıkıyor. Ama daha da önemlisi; ‘Karsımıza, daha nasıl faydalı olabiliriz? Ve yapacağımız olumsuz haberlerle Kars’ın ülke gündeminde bazı kişisel ve münferit olaylardan dolayı kötü imajla anılmaması için’ dikkat ediyorsunuz. Bunları sizlerin özen ve gayretlerinde de gözlemliyoruz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Ben geceleri şehrimizi gezdiğimizde, sizlerin bürolarınızın tatil günleri dahil olmak üzere geceleyin geç saatlere kadar açık olduğunu ve canla başla çalıştığını görüyoruz. Şehriniz için çalışıyorsunuz. Bu nedenle sizlerle birlikte, basın adına şehrimize il genelinde emek veren gazete sahiplerinden tutunda matbaa çalışanlarımıza teşekkür ediyorum“dedi.  Tacettin DURMUŞ

dsc_0915.jpg

dsc_0903.jpg

dsc_0911.jpg

dsc_0907.jpg

dsc_0914.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler