Kars’ın Yeni Emniyet Müdürü Ercan Çakmak Görevine Başladı

Kars’ın Yeni Emniyet Müdürü Ercan Çakmak Görevine Başladı

Kars'ın yeni Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, eşi Zeynep Çakmak ile birlikte bugün hava yoluyla Kars'a gelerek görevine başladı.

 

Çakmak’ı havaalanında; Emniyet Müdür yardımcıları Yaşar Ataseven, Ahmet Aydemir, Hayri Özcan, Nurettin Özyaşamış ve eşleri ile emniyet personeli karşıladı.

 

VİP salonunda bir süre dinlenen ve Kars’ın sıcak çayını yudumlayan Çakmak ilk olarak Kars7ta gümrük olup olmadığını ve havaalanına inen uçak sayısını sordu. İstanbul Atatürk Havalimanı sorumlu müdür yardımcılığı görevinden Kars’a geldiği için alanı gereği ilk olarak havaalanındaki hareketliliği merak eden Çakmak ardından da Kars’taki yerel basının durumunu sordu. Kaç gazete, radyo ve televizyon olduğunu soran Çakmak, 13 gazete, 3 radyo ve 1 televizyon olduğunu öğrenince de yerel televizyonun ismini merak ettiğini belirtti. TV’nin isminin “Serhat” olduğunu öğrenince de “Olması gerende budur zaten. Sınır kentinde bir televizyona en çok da bu isim yakışır” dedi.

 

Çakmak’ın “Serhat” kentine müdür olarak gelmesi ve bu ismi merak etmesinin ardından Serhat TV’nin yanında; Serhat Kalkınma Ajansı, Serhat Kars Gazetesi gibi daha bir çok ismin de “Serhat” kelimesiyle anıldığı hatırlatıldı.

 

Çakmak sert yüz mizacının yanında sıcak geçen bu kısa sohbetin ardından Emniyet Müdürlüğü’ne giderek tören mangasını selamladı ve emniyet personelleriyle tek tek tokalaşarak isimlerini ve hangi görevde bulunduklarını öğrendi.

 

Çakmak daha sonra makamına geçti hemen Emniyet Müdür yardımcılarıyla toplantıya başladı. Bu toplantının ardından da birim amirleriyle de bir araya gelmek ve onlarla da toplantı yapmak istediğini ifade eden Çakmak, gazetecilere de teşekkür ederek önümüzdeki günlerde kendileriyle tanışma toplantısı düzenleyeceğini ve orada uzun uzun sohbet etme imkanı bulabileceklerini söyledi.

 

yes.20111121171807..jpg

 

 

yes.20111121171853..jpg

 

 

yes.20111121171950..jpg

 

 

 

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler