Karslı Astsubay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Karslı Astsubay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Sivas'ın Divriği İlçesi'nde, beylik tabancasıyla intihar eden Jandarma Astsubay Mürsel Kayataş, memleketi Kars'ın Yalınkaya köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Karslı Astsubay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Sivas’ın Divriği İlçesi’nde, beylik tabancasıyla intihar eden Jandarma Astsubay Mürsel Kayataş, memleketi Kars’ın Yalınkaya köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Divriği ilçesinde Jandarma Komando Bölük Komutanlığı’nda bir yıldır görev yapan Kars nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Mürsel Kayataş, dün gece evinde beylik tabancasıyla kendisini başından vurarak intihar etmişti. Bekar olan Kayataş’ın cenazesi yapılan inceleme ve otopsinin ardından Divriği Devlet Hastanesi Morguna kaldırılmıştı. Kayataş’ın cenazesi daha sonra memleketi Kars’a getirildi. Kayataş için Fethiye Camisinde askeri cenaze töreni düzenlendi.

Düzenlenen cenaze törenine Kayataş’ın yüzlerce seveni ve ailesinin yanı sıra Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Çelik Gönülal, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve askeri erkân katıldı.

Kars İl Müftüsü Mehmet Genç tarafından kıldırılan Cuma namazına müteakip cenaze namazının ardından Kayataş’ın cenazesi askerlerin omzunda bir süre taşınarak cenaze aracına konularak Merkez Yalınkaya köyüne götürüldü. Kayataş’ın cenazesi burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan Kayataş’ın intiharı ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler