Kars'lı Azer Bülbül hayatını kaybetti

Kars'lı Azer Bülbül hayatını kaybetti

1969'da Kars Akyaka'da dünyaya gelen Azer Bülbül'ün gerçek adı Sübutay Kesgin'di. Müzik hayatına “Garip Yolcu” albümü ile başlayan Azer Bülbül, bugün hayatını kaybetti.

 

Arabesk müziğin önemli temsilcilerinden ünlü sanatçı Azer Bülbül 20 gündür sahne aldığı Antalya’da kaldığı otelin odasında ölü bulundu.
 
Gerçek ismi Sübutay Kesgin olan 1969 yılı Kars Akyaka doğumlu Azer Bülbül’ün Antalya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.
 
Azer Bülbül son olarak geçtiğimiz günlerde çıkarttığı Duygularım isimli albümüyle dinleyicileriyle buluşmuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 

Durumun bildirilmesi üzerine otele gelen Antalya  Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sanatçının cesedinin bulunduğu odada inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekiplerinin ceset üzerindeki incelemeleri ise sürüyor. Ölüm nedeni henüz bilinmeyen Azer Bülbül'ün 10 Ocak tarihine kadar Max Taverna'da sahneye çıkmak için anlaşmasının bulunduğu belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sanatçı Azer Bülbül'ün ölü bulunmasıyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber