Karslı Ece ve Acay Kağızman’ı Ziyaret Etti

Karslı Ece ve Acay Kağızman’ı Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Karslı Faik Ece ve KAI Genel Başkan yardımcısı işadamı Yener Acay Kağızman'ı ziyaret etti.

Karslı Ece ve Acay Kağızman’ı Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Karslı Faik Ece ve KAI Genel Başkan yardımcısı işadamı Yener Acay Kağızman’ı ziyaret etti.

Faik Ece ve Yener Acay’ı Kağızman ziyaretinde Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman Gençlik Derneği Başkanı Sedat Toper, Kağızman spor Kulübü Başkanı Canip Korkmaz ve birçok vatandaş karşıladı.

Kağızman Gençlik Derneğini ziyaret eden Ece ve Acay daha sonra dernek Başkanı Sedat Toper’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sedat Toper dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra, Faik Ece ve Yener Acay’a Kağızman Gençlik Derneğine verdikleri desteklerden dolayı Kağızman halkı adına teşekkür etti. 

Kağızman Gençlik Derneği ziyaretini tamamlayan Faik Ece ve Yener Acay daha sonra Kağızman Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ile, yemek molası vererek, ilçe hakkında sohbet etti.

Kağızman’a imkanlar dahilinde bütün katkıları sunmaya hazır olduklarını ifade eden Faik Ece ve Yener Acay daha sonra ilçeden ayrıldı. Tolga Yüce / Özel Haber / karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler