Karslı genç sporcular Nusaybin’den 12 derece ile döndü

Karslı genç sporcular Nusaybin’den 12 derece ile döndü

Karslı genç sporcular, Mardin'in Nusaybin ilçesinde farklı illerden 375 sporcunun katıldığı Wushu Kungfu Şampiyonasından 12 derece ile döndü.

Tacettin DURMUŞ

22-24 temmuz tarihleri arasında Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlenen iller arası Wushu Kungfu şampiyonasına Kars’tan 2 antrenör ve 12 sporcu katıldı.

Şampiyonaya katılan tüm sporcular büyük başarı göstererek, 5 birincilik, 2 ikincilik ve 5 tanede üçüncülükle dönerek, Kars’ı Mardin’de en iyi şekilde temsil etti.

Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ile birlikte Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen şampiyona, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Şampiyonaya İstanbul, Diyarbakır, Batman, Hakkari, Hatay, Kars, Siirt, Kahramanmaraş, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Bitlis ve Malatya'dan gelen sporcular katıldı.

Wushu Kungfu Antrenörü Serkan Uslu yaptığı açıklamada, bu müsabakaya katılmalarını sağlayan, desteklerini esirgemeyen ve her zaman genç sporcuların arkasında olan Kars Gençlik Spor İl Müdürü Nedim Aslan ve Şube Müdürü Ömer Saltık’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler