Karslı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın Daveti Üzerine BM’ler Türkiye’de!

Karslı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın Daveti Üzerine BM’ler Türkiye’de!

Karslı hayırsever işadamı Sezgin Baran Korkmaz, Dünya Mülteciler Günü nedeniyle Birleşmiş Milletleri Türkiye’ye davet etti.

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ursula Mueller, Midyat'taki Suriyeli ve Iraklı sığınmacıların barındığı Midyat Geçici Konaklama Merkezi'ni gezdi.

En son Bora Jet'i satın alan ve yaklaşık 23 milyar dolarlık bir fona sahip olan Kingston Ailesi adına önemli yatırımlara girişen SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz bu ziyarette önemli rol oynadı.

Korkmaz, basında yer alan yalan yanlış haberi de eleştirerek, “Ülkemizde kamplarda mültecilere iyi davranılmadığı yolunda yalan yanlış haberler çıkıyor dış basında. Biz de istedik ki gelsin, görsünler ve hemen Mueller'i davet ettik.” dedi.

Kaymakam Hüseyin Tekin’den merkez hakkında bilgi alan Mueller, daha sonra Kaymakam Tekin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu ve Sezgin Baran Korkmaz ile merkezdeki okulu ziyaret etti. SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, burada yaklaşık 2 bin öğrenciye hediyeler ve oyuncaklar dağıttı.

karsli-isadami-sezgin-baran-korkmaz’in-daveti-uzerine-bm’ler-turkiye’de!-(1).jpgkarsli-isadami-sezgin-baran-korkmaz’in-daveti-uzerine-bm’ler-turkiye’de!-(2).jpgkarsli-isadami-sezgin-baran-korkmaz’in-daveti-uzerine-bm’ler-turkiye’de!-(4).jpgkarsli-isadami-sezgin-baran-korkmaz’in-daveti-uzerine-bm’ler-turkiye’de!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler