Karslı Kaymakam Fırat Kadiroğlu önderliğinde koronavirüs savaşçılarına destek Klibi

Karslı Kaymakam Fırat Kadiroğlu önderliğinde koronavirüs savaşçılarına destek Klibi

Afyonkarahisar'ın Çobanlar İlçesi’nin Karslı Kaymakamı Fırat Kadiroğlu önderliğinde yapılan hazırlıkların ardından klip çekimi yapıldı.

Afyonkarahisar Çobanlar Kaymakamlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı görev yapan bata sağlık ekipleri olmak üzere polis ve jandarmamıza destek için evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilerin mesajlarının yer aldığı klip hazırladı.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'salgının ağırlık merkezi' olarak tanımlanan Avrupa ülkelerinde yoğun bir etki gösteren korona virüs Türkiye'de etkili oluyor. Bunlardan en fazla etkilenen ise hastanelerde ve gezici ekiplerle hizmet veren sağlık personeli oluyor. Hastalarla ilk teması kurmak zorunda kalan sağlık çalışanları, testlerin uygulanması, tedavi süreçleri, iş saatlerinin uzaması ve ölümlü vakalara şahitlik etmesi nedeniyle sabırla işlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu süreçte başta sağlık çalışanları olmak üzere polis ve jandarmamızın yaşadıkları zorluklar hakkında farkındalığı artırmak onlara saygı göstermek ve moral vermek amacıyla Çobanlar Kaymakamlığı da harekete geçti.

Çobanlar İlçesi’nin Karslı Kaymakamı Fırat Kadiroğlu önderliğinde yapılan hazırlıkların ardından klip çekimi yapıldı. Evlerinde uzaktan eğitim alan öğrenciler, risk altında çalışanları unutmadı ve minik yüreklerinden gelen dileklerini ifade ettiler.

Öğrenciler;

“Sağlık personellerimize, polislerimize, askerlerimize çok teşekkür ediyoruz.”,

“Evde Kal Türkiye”,

“Yaşadığımız bu zor süreçte sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerine teşekkür ederiz”,

“Türkiye’nin dört bir köşesinde biz sağlıklı olalım diye hayatlarını riske atan tüm sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine teşekkür ediyoruz”,

“Dualarımız sizinle”,

“Koronavirüsle mücadele ediyorlar. İyi ki varsınız. Evde kal, hayatta kal Türkiye”

Zor zamanlarında kendi sağlıklarını hiçe sayıp bizim için uğraşan sizlersiniz. Sizi seviyoruz”,

“Geleceğimiz için evde kal, güvenli kal”

“Beyaz melekler iyi ki varsınız, size minnettarız”,

“Sizler teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsunuz. Sağlık çalışanlarımız, jandarmamız, polisimiz; bundan sonra sonsuzsa kadar kalbimizdesiniz.” Paylaşımını yaptılar.

Çobanlar Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan COVİD-19 virüsünden milletimizi korumak amacıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan başta sağlık personellerimiz olmak üzere emniyet ve jandarma personellerimiz, zabıtalarımız ve diğer tüm çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsinden ALLAH razı olsun. “ dedi.

Çobanlar ilçe halkına da seslenen Karslı Kaymakam Fırat Kadiroğlu, “Sizlerden çok önemli ricam olacak. Bu arkadaşlarımız ailelerinden uzak şekilde, canlarını dişlerine takarak azam gayretle çalışma yürütmekteler. Sizlerde lütfen onların bu emeklerine saygı göstererek evlerinizde kalın, evlerinizden çıkmayın. Hayat Eve Sığar” çağrısında bulundu.

Afyonkarahisar Çobanlar Kaymakamı Fırat Kadiroğlu Kimdir?

1995 yılında Kars merkeze bağlı Çorak Köyünde dünyaya gelen Kaymakam Fırat KADİROĞLU İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Kars’ta tamamladı. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık Sınavına girerek başarılı olup Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan KADİROĞLU Diyarbakır Ergani ve Samsun Havza ilçelerinde Refiklik Stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığının 30/05/2019 tarihli onayı ile Çobanlar Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş ve ilçedeki görevine 10.06.2019 tarihinde başlamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler