Karslı sporcular 6 madalya ile kente döndü

Karslı sporcular 6 madalya ile kente döndü

14-18 tarihleri arasında Muş'ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Müsabakaları sona erdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

11 ilden 200 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Müsabakaları dört gün boyunca hem sporculara hem de izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Muş’ta yapılan müsabakalara ilk kez katılan Kars, 6 madalya ile geri döndü.

Yarışmalarda 33 kiloda Ali Kardeniz, 44 kiloda Egesu Ögus, 49 kiloda Batuhan Akdeniz, 55 kiloda Nihan Akdeniz, 65 kiloda Halil İbrahim Kirman ve 57 kiloda Baran Can Yiğit üçüncü oldu.

Kars’a ilk Taekwondo’yu getiren Avrupa Şampiyonu Taekwondo Kars İl Temsilcisi Kadriye Dündar, Hedeflerinin Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluğu olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat’a teşekkür etti.

karsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(1).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(2).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(3).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(4).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(7).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(8).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(9).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(10).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(11).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(12).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(13).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(5).jpgkarsli-sporcular-6-madalya-ile-kente-dondu-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler