Karslı Thai Fight sporcuları 3 dalda şampiyon oldu

Karslı Thai Fight sporcuları 3 dalda şampiyon oldu

Karslı sporcular, İstanbul’da düzenlenen King Of Kings World Series Thai Fight Profesyonel Turnuvasında 3 dalda şampiyon olarak ilimizi gururla temsil etti.

Tacettin DURMUŞ

Turnuvaya Kars Sipahi Spor Kulübü Derneği sporcularından Ömer Alkaya, Hasan Rashidi Şahincan Ak, Birhat Sömerli ile Dernek Başkanı ve Antrenörü Serkan Uslu katıldı.

Çekişmeli geçen turnuvada 70 kilonda Ömer Alkaya, 67 kiloda Şahincan Ak ve 65 kilonda Birhat Sömerli şampiyonluk elde ederek Kars’ın gururu oldular. Hasan Rashidi ise canlı yayında dövüştüğü maçını kaybetmesine rağmen verdiği mücadele ile büyük beğeni kazandı.

Kars Sipahi Spor Kulübü Derneği Başkanı Serkan Uslu yaptığı açıklamada, İstanbul’da düzenlenen turnuvada Kars’ı başarıyla temsil ettiklerini söyledi.

Başkan Uslu açıklamasında, turnuvada şampiyonluklar elde eden Ömer Alkaya, Şahincan Ak ve Birhat Sömerli’nin çok yakında Gürcistan’da düzenlenecek olan dünya şampiyonaya da katılmaya hak kazandıklarını da söyledi.

Öte yandan Kars Sipahi Spor Kulübü Derneği Başkanı Serkan Uslu, kendilerine destekte bulunan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler