Karslı Türkiye Şampiyonu Ödülünü Başbakan’dan Aldı

Karslı Türkiye Şampiyonu Ödülünü Başbakan’dan Aldı

Kars Engelsiz Yaşam Merkezinin Türkiye Şampiyonu Behiye Şen Başbakan Binali Yıldırım’dan ödülünü aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluş Kars Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğünde kalan Behiye Şen, 18-19 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Atletizm Türkiye Şampiyonasında Mental Bayanlar 800 metrede ve 3 bin metrede Türkiye Birincisi, bin 500 metrede Türkiye ikincisi olarak Şampiyonluğu göğüslemiş ve Milli Takıma girmeyi başarmıştı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İstanbul’da düzenlenen program Başbakan Binali Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımları ile gerçekleşti. Karslı Sporcumuz Behiye Şen ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm ise Kars’ı temsilen programa katıldı.

Düzenlenen programda; Başbakan Binali Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Karslı Sporcumuz Behiye Şen’e Türkiye Birincisi olduğu için ödül takdim etti.

Karslı Sporcumuz Behiye Şen, Başbakan Yıldırım’a “Başbakanım Kars’tan ve kurumdaki arkadaşlarımdan size selam getirdim, sizi seviyoruz, kurumumuza bekliyoruz.” dedi. Başbakan Yıldırım ise Karslı Sporcumuz Şen’i tebrik ederek, davetini olumlu karşıladı.

karsli-turkiye-sampiyonu-odulunu-basbakan’dan-aldi-(1).jpgkarsli-turkiye-sampiyonu-odulunu-basbakan’dan-aldi-(2).jpgkarsli-turkiye-sampiyonu-odulunu-basbakan’dan-aldi-(3).jpgkarsli-turkiye-sampiyonu-odulunu-basbakan’dan-aldi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler