Kars'lı Ünlü Oyuncu Tolga Yüce’den İki Yeni Film Birden‏

Kars'lı Ünlü Oyuncu Tolga Yüce’den İki Yeni Film Birden‏

2 Ekim’de vizyona girecek olan son filmi Kafes’te Dursun Önkuzu karakterini canlandıran Kars'lı ünlü oyuncu Tolga Yüce, iki yeni sinema projesini açıkladı.

Star TV Beni Affet, Deniz Yıldızı Dizisi, Fox TV Unutma Beni gibi birçok dizide rol alan ve yıldızı parlayan Yüce, yakın zamanda çekimleri başlayacak olan yönetmenliğini Haydar Işık’ın yaptığı 27’sinde Aşk, 7’sinde ölüm ve çekimleri başlayacak olan “Çarpık ilişkiler” sinema komedi filminde başrolü paylaşacağını açıkladı. 

Yönetmenliğini Haydar Işık’ın yaptığı 27’sinde Aşk, 7’sinde ölüm filminin, bir Kürt-Türk aşkını konu aldığını ifade ederek, "Türk, Kürt, Alevi, Sünni kardeşliğini konu alan bir film olacak. Halkın içinde bir sorun yokken, aslında dünyanın değişik ülkelerinde politik olarak kullanıp insanların gereksiz yere birbirlerini kırmaları, öldürmeleri. Malum, Türkiye 30 yıldan beri böyle bir durumla yaşıyor. Tabii bu çok içimize sindirdiğimiz bir durum değil. Yeni sinema projemiz kardeşliği konu alacak.” dedi.

Genç oyuncu Yüce, Kafes sinema filmiyle ilgilide, “Bir 12 Eylül hikayesi. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan, Yapımcılığını Yasemin Nak’ın yaptığı Kafes Sinema filminde Dursun Önkuzu karakterini canlandırdım. Karşıt görüşlü öğrenciler tarafından işkence edilerek şehit ediliyorum. Kafes, Dursun Önkuzu’nun şehit edilmesinden Mustafa Pehlivanoğlu’nun idamına kadar geçen seksen öncesi kuşağın sağıyla soluyla dramı ele alınıyor.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler