Karslı Vekil Arslan'dan Kağızman İncelemeleri!

Karslı Vekil Arslan'dan Kağızman İncelemeleri!

Ak Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman'da yapımı devam eden Kağızman Kesi köprü yolu ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu.

Karslı Vekil Arslan'dan Kağızman İncelemeleri!


Ak Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman’da yapımı devam eden Kağızman Kesi köprü yolu ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Milletvekiline Kağızman ilçe başkanı Mehmet Karadeniz il daimi encümenleri Mehmet Demir ve Şehmail Öztürk eşlik etti 


Arslan “Eskiden Kağızman Kesi köprü yolu denilince korku vardı dar yolu ve yüksek uçurumları nedeniyle birçok kaza meydana geliyordu Kağızman için hep hayal olan bu yol iktidarımız döneminde gerçek oldu 12 milyon liraya mahal olacak bu yol koruma duvarları ve geniş yoluyla inşallah örnek olacak” dedi.


Daha sonra Kağızman için yine büyük bir yatırım olan kapalı spor salonunu da gezen Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Gençlerimiz, çocuklarımız özenip yapamadıkları bütün spor faaliyetlerini yapabilecek bir tesis olmuş ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan daha sonra şunları kaydetti; “İktidarımız döneminde yalnız Kars ve ilçeleri değil bütün Türkiye’de yapılan yollar, alt üst geçitler, tüneller ortada hayal edilmesi bile zor olacak Marmaray projesi hızlı tren projesi bunların hepsi laf değil icraat bir zaman geldiğinde geçmişteki Türkiye ile gelecek arasındaki farkı inşallah hep birlikte yaşayıp göreceğiz.”

3.20130911112255..gif4.20130911112306..gif5.20130911112317..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler