Karslılar Bu Yılbaşı Gelin Onları Sevindirelim…

Karslılar Bu Yılbaşı Gelin Onları Sevindirelim…

​​​​​​​Gönlü geniş, gönlü iyilik dolu sevgili Karslılar, gelin bu yılbaşında birbirimize hediye almak yerine, muhtaç çocukları sevindirelim, onlar üşümesin diye kışlık bot ve mont alalım.

2019’a sayılı günler kaldı. Umutlarımız, dualarımız, hayallerimiz 2019 için olacak.

Kimimiz ailelerimizle, dostlarımızla birlikte sıcacık evlerimizde, kimimiz de farklı mekanlarda coşkuyla saatlerin gece yarısını göstermesini bekleyeceğiz.

Böyle zamanlarda önce Allah’a şükreder sonra da özgürce bugünleri yaşamamızı nasip eden şehitlerimize rahmet diler ve ülkenin bir lokma ekmeğe, sıcak bir sobaya, sağlam bir hırkaya ihtiyaç duyan insanlarını düşünürüz. Plastik bir oyuncak arabayla, en ucuzundan oyuncak bir bebekle gözlerinin içi sevinçle parlayan yavruların özlemlerinin acısını hissederiz.

Gönlü geniş, gönlü iyilik dolu Karslılar gelin bu sene muhtaç küçük hemşerilerimizi sevindirelim, eşimize, dostumuza değil onlara hediyeler alalım. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Rektörümüz, Tugay Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Alay komutanımız, Karslı şirketlerimiz, işyerlerimiz, devlet kurumlarımız yeni yıl hediyelerini köy okullarımıza, ihtiyaç sahiplerimize verelim.

2019’u hep birlikte sevinçle karşılayalım, umutlarını yitirmişlere umut verelim. Paylaşmanın güzelliğini hatırlayalım.

Haydi Karslılar bu çağrıya kulak verelim…

1-188.jpg2-179.jpg3-151.jpg4-094.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler