Karslılar, sokağa çıkma kısıtlamasına uydu

Karslılar, sokağa çıkma kısıtlamasına uydu

Türkiye genelinde olduğu gibi serhat şehri Gazi Kars’ta da uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar riayet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle 81 ilde 23-26 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmişti. Bu kapsamda Gazi Karslılar sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak sessiz sedasız bir Ramazan Bayramı yaşandı.

İstisna kapsamı dışında bırakılan iş yerlerinde çalışanlar ve kamu görevlileri ile güvenlik güçleri dışında Kars’ta kimsenin sokağa çıkmadığı gözlenirken vatandaşlar yasağa ilk andan itibaren uydu.

Kars’ta, 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresinde her gün yüzlerce kişinin gelip geçtiği caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü.

Kars Valisi Türker Öksüz, 23-26 Mayısta sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak Ramazan Bayramını evinde geçiren Gazi Kars halkına teşekkür etti.

Vali Türker Öksüz, yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramı'nı da içine alan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve alınan tedbirlere hassasiyetle uyan Gazi Karslı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın desteğiyle başaracağız. Evde Kalın Sağlıklı Kalın” dedi.

karslilar,-sokaga-cikma-kisitlamasina-uydu2.jpgkarslilar,-sokaga-cikma-kisitlamasina-uydu3.jpgkarslilar,-sokaga-cikma-kisitlamasina-uydu1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler