KARSOD, Karaçanta’yı Ziyaret Etti

KARSOD, Karaçanta’yı Ziyaret Etti

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer ve beraberindeki üye turizm işletmecileriyla birlikte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

KARSOD, Karaçanta’yı Ziyaret Etti

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer ve beraberindeki üye turizm işletmecileriyla birlikte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

KARSOD Başkanı Halit Özer, “İlimiz turizmi artık gittikçe büyüyor her geçen gün farkındalık kazanıyor. Bu bağlamda turizm sektöründe işletmelerin çoğalması, yatırımcının gelmesi, turizm döngüsünü daha da hareketli kılmak için yerel yönetimlerin burada rolü çok. Be nedenle yerel yönetimler de yereldeki turizm ve turizmcilere destek vererek bu çarkı daha da genişletebilir ve büyütebiliriz” dedi.

Başkan Karaçanta da, “Gazi Kars ilimizde şahsım ve belediyemiz Kars turizmine oldukça destekler sunacağız. Sıkıntıların her türlüsüyle problem olmaktan beraberce çıkartacağız. Turizm konulu ilimizde zaman zaman siz değerli turizmcilerle fikir alış-verişinin yanı sıra bu sektörün lokomotifliğini beraberce yapacağız. Turizmde hep beraberce gerek sizler gerek bizler gerekse de yerel halkı dahil ederek ilimizi Marka Kent, Turizm Diyarı yapacak çalışmalara gireceğiz:” diye konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – MEHMET DUMAN

Önceki ve Sonraki Haberler