KARSOD Kars’ı Ankara’ya Taşıyor!

KARSOD Kars’ı Ankara’ya Taşıyor!

16-19 Ekim tarihleri arası Ankara'da gerçekleşecek olan Kars,Ardahan,Iğdır tanıtım günleri için Karsod Turizm Birliği Kars'ı Ankara'ya taşıdı.

KARSOD Kars’ı Ankara’ya Taşıyor!

16-19 Ekim tarihleri arası Ankara’da gerçekleşecek olan  Kars,Ardahan,Iğdır tanıtım günleri için Karsod Turizm Birliği  Kars’ı Ankara’ya taşıdı.

Karsod Turizm Birliği bünyesindeki Grand Ani Otel, Ani Kent Otel, Büyük Kale Otel, Kar’s Otel, Kars Evleri, Şehr-i Ayaz, Kaz Evi-2, Karstore, Kop-Tur üye işletmeleri KARSOD Turizm Birliği Başkanı, Kar’s Otel Müdürü Halit Özer’in eşliğinde Ordu Caddesi üzerinde bulunan nakliyat aracına adeta Kars’ı taşıdılar. KARSOD Turizm Birliği’nin tahsis etmiş olduğu nakliyat aracına işletmelere ait araç, gereçler yüklendi ve nakliyat aracı Ankara’ya varmak üzere yola çıktı.

Konu ile ilgili KARSOD Turizmciler Birliği Başkanı Halit Özer; “16-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Kars,Ardahan,Iğdır tanıtım günlerine Kars’a ve üye işletmelerimize ait tüm gıda ürünleri,tanıtıcı araç gereçler ve standlar için gerekli malzemeleri nakliyat aracımıza yükledik.Kars,Ardahan,Iğdır tanıtım günlerinde Ankara’da Kars için,Karsod Turizm Birliği olarak hazırız” ifadelerinde bulundu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler