KARSOD önemli rol üstlendi!

KARSOD önemli rol üstlendi!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen “Kristal Kar festivali” ve ''3. Sarıkamış Off-Road Oyunları''nda KARSOD önemli rol üstlendi.

KARSOD önemli rol üstlendi!

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen “Kristal Kar festivali” ve ‘’3. Sarıkamış Off-Road Oyunları’’nda KARSOD önemli rol üstlendi.

Kars Turizmciler Birliği (KARSOD) gönüllü olarak özel giyindirdikleri araçla, “Kristal Kar festivali” ve ‘’3. Sarıkamış Off-Road Oyunları’’ için konuklara transfer hizmeti sağlarken, festival alanında bulunanlara sınırsız çorba ve sucuk-ekmek ikram etti.

KARSOD bünyesindeki işletmelerle tam kadro yer alırken üye işletmeleri ile festival alanında bulunan konuklara ve kayak severlere çeşitli promosyonlar ve şapka dağıtımı gerçekleştirirken Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, üyeleriyle birlikte Vali Günay Özdemir, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay’a ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarına KARSOD baskılı şapkaları takdim ederek festivalde hatıra fotoğrafları çekildiler.

Festivalde bulananlar KARSOD’un yapmış olduğu hizmet ve ikramlardan memnun olduklarını kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler