KARSOD’dan SERKA'ya Ziyaret!

KARSOD’dan SERKA'ya Ziyaret!

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği Turizm Birliği (KARSOD) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, üyeleriyle birlikte SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Kapu'yu makamında ziyaret ettiler.

KARSOD’dan SERKA'ya Ziyaret!

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği Turizm Birliği (KARSOD) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, üyeleriyle birlikte SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Kapu’yu makamında ziyaret ettiler.

Özer, beraberindeki Grand Ani Otel Genel Müdürü Yusuf Çelik, Kars Kaz Evi İşletmecisi Nuran Özyılmaz, Kaygısız Ocakbaşı İşletmecisi Göksal Kaygısız, Kars Evleri Restoran İşletmecisi Okan Poliçe ve diğer yönetim üyeleriyle birlikte Serhat Kalkınma Ajansı’nı (SERKA) ziyaret ederek, yeni göreve başlayan SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Kapu’ya “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Aynı zamanda  KARSOD, Serhat Kalkınma Ajansı’nın Kalkınma Kurulu üyesi olması nedeniyle 2015 yılının  Kars ve Kars turizmine katkılarının daha yüksek olması temennilerinde bulunuldu. Ziyarette 2015 yılı Emitt Turizm Fuarı’nın yanı sıra dünya fuarlarına da katılımlar dile getirilerek çeşitli fikir alış verişleri gerçekleşti. Bu ziyaret hem turizm işletmecilerini hem de yatırımcıların neler yapabileceği hakkında konuşuldu. 

SERKA kurulduğu günden beri Kars, Ardahan, Iğdır’da bulunan tüm sektörlere ayrıca maddi ve manevi destekleriyle her geçen gün büyümesine ve gelişmesine dikkat çeken Kars Turizm Birliği, turizm sektörünün daha başarılı olması için her geçen gün yükselen turizm sektörünün Kars için turizm çıtasını hep zirvede tutma temennilerini ve dileklerini ifade ettiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler