KARSOD’un 2015 EMITT beklentileri

KARSOD’un 2015 EMITT beklentileri

19'uncu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) her yıl katılarak yerini alan Kars Turizmciler Birliği (KARSOD), 2015 yılında da EMITT'de yerini aldı.

KARSOD’un 2015 EMITT beklentileri

19’uncu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) her yıl katılarak yerini alan Kars Turizmciler Birliği (KARSOD), 2015 yılında da EMITT’de yerini aldı.

Kars turizminin tanıtımına önemli rol üstlenen KARSOD, 2015 beklentilerini açıkladı. Kars Turizmciler Birliği, kendi bünyesindeki üye işletmeleri ile Kars’ın ulusal ve yerel değerlerini ziyaretçilere tanıtırken yoğun ilgi ile karşılaştı. Özellikle politikacılar, sanatçılar ve işadamlarının uğrak noktası haline geldi. Kars Turizmciler Birliği Başkanı, Kar’s Otel Müdürü Halit Özer, KARSOD’un 2015 EMITT beklentileri hakkında görüşlerini ifade etti.

Özer, “Turizm Sektörü artık ülke genelinde kendini kabullendirmiş ve tanıtmıştır. Bizlerde Kars turizmi için gerek yerel gerekse ulusal bazda daha elverişli çalışmalıyız. Kars’ın turizmde çıtasını yükseltmemiz, yerli ve yabancı konukların gönül hizmeti ile ağırlanması ve uğurlanması gerekir. Tabi yerli ve yabancı konukların turizm diyarı Kars’ın kültür, inanç, kırsal ve kış turizmini bu tür fuarlarda muazzam bir şekilde tanıtılması gerekir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler