KARSOD’un Karaduman ziyareti

KARSOD’un Karaduman ziyareti

KARSOD Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, üyeleriyle birlikte Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde ''hayırlı ve huzur dolu yıllar'' geçirmesi temennilerinde bulundular.

KARSOD’un Karaduman ziyareti

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, üyeleriyle birlikte Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde ‘’hayırlı ve huzur dolu yıllar’’ geçirmesi temennilerinde bulundular.

KARSOD yönetimi; emniyet, ilimizin huzur ve güvenliğinin olması ayrıca turizm için önemli bir yer kapsadığını, bir ilde huzur, güvenirliliğin olmaması, o ilde yerli ve yabancı turistlerin gelmesinin mümkün olmadığını ve bu nedenle kamu, kurum, kuruluşlar ve özel işletmelerle beraber, birlik ve beraberlik içerisinde huzur tablosunu yükselterek, gereken özgüveni ülkemize örnek olarak göstereceklerini ifade ettiler.

Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman; ‘’ Kars’ı gelip gördüm ki inanılmaz bir turizm potansiyeli var. Kış, kültür, inanç, doğa, yayla, ve birçok turizm destinasyonu mevcuttur. Bende bu güzelim ilde görev yapmaktan ayrıca mutluluk duydum. Gerek Kars ilimizin turizm işletmeleri (KARSOD) gerek Karslılarımız ile dostluk ve beraberlik içerisinde huzur dolu günler geçireceğimiz heyecanı içinde olup hep beraber marka kent yolunda ilerleyeceğimizi ayrıca belirtmek isterim.’’ dedi  

KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer’in Kars ile ilgili çeşitli tarihi yapıların minyatürlerini, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a takdim ederek, görevinde ‘’başarı’’ dileklerinde bulundular. kha

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan KARS MANŞET veya karsmanset.com sorumlu tutulamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler