Karsspor 0 – Görelespor 0

Karsspor 0 – Görelespor 0

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karsspor, kendi evinde Giresun ekibi Görelespor ile gölsüz berabere kaldı.

Karsspor 0 – Görelespor 0

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karsspor, kendi evinde Giresun ekibi Görelespor ile gölsüz berabere kaldı.

3 net golü değerlendiremeyen Karsspor’da, Başkanı Muharrem Yıldız, maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, şansızlıklara dikkat çekerek şeytanın bacağını kıramadıklarını söyledi. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada Görelespor’un 2 topu ise direkten dönerken, Karsspor da 3 net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Maç oynamaya son derece müsait ve güneşli bir havada tamamlanan karşılaşma öncesi Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, tribünlere kadar giderek taraftarları selamladı. Taraftarlar da her iki başkana sevgi gösterilerinde bulunarak başarılar diledi.

İki takımın futbolcuları maça çıktıkları sırada Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Başkan Muharrem Yıldız, Karsspor ile Görelespor futbolcular, antrenörler ve yöneticileri ile toplu fotoğraf çektirerek fair play örneği sergilediler.

Dolu tribünlerdeki Karssporlu taraftarların tam desteği ile başlayan maçın ilk yarısı karşılıklı atakların ardından golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 50. Dakikasında ise Karsspor’dan 9 numaralı formasıyla Atilla’nın attığı gol, ofsayt gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi. Maçın 53. Dakikasında ise Karssporlu 10 numaralı oyuncu Durdu Ahmet’in şutu direkten döndü. 59. Dakikada ise Görelespor’dan 9 numaralı futbolcu Burhan iki sarı kartı gördü. Böylece konuk Görelespor maçı 10 kişi tamamladı. Karşılaşmanın son saniyelerinde ise Karssporlu Durdu Ahmet, kırmızı kart gördü. Karşılaşmamın sonlarına doğru ise Karsspor’un ataklarını biraz olsun sıklaştırmaya başladı. Golsüz tamamlanın maçın sonunda ise karşılaşmanın hakemi maçın sonunda 5 dakika ilave etti. Yine gol sesi çıkmayınca her iki takımda birer puanla sahadan ayrıldı. Karsspor ise 3 net gol pozisyonunu değerlendiremediği maçta, aldığı 1 puanlar ligin 4. Haftasında puanını 8’e çıkardı.

BAŞKAN YILDIZ: “ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK”

Golsüz beraberlikle tamamlanan maçın sonunda gazetecilere maçın değerlendirmesini yapan Karsspor başkanı Muharrem Yıldız, kaçan 3 net gol nedeniyle şansızlıktan yakındı.

Hedeflerinin 3.Lig olduğunu yineleyen ve çok yakında orta sahaya kaliteli bir futbolcu kazandıracaklarına belirten Başkan Yıldız;  “Kötü bir maç oynadık. 3 net gol kaçırdık ve toplarımız direkten döndü. Amacımız bugün kendi evimizde 3 puan almaktı ama olmadı. Çok üzgünüz. Tabiî ki lig devam ediyor ve 3. Lig iddiamız devam sürüyor. Ligi mutlaka 1. olarak tamamlayarak amacımıza ulaşmak istiyoruz. Karslılara ve taraftarlarımıza sabretmelerini ve takımlarına tam desteklerini sürdürmelerini istiyoruz. Bugün olduğu gibi bunda sonra da bizlere tam destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize güvensinler ve 3. Lige çıkacağız. Şansızlıklar nedeniyle şeytanın bacağını kıramadık ve bir puana razı olduk. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler