Karsspor 2 Bulancakspor 0

Karsspor 2 Bulancakspor 0

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor'un, kendi evinde Bulancakspor'u 2 – 0 yenerek 16 puanla 6'ıncı sıraya yükselmesinin sevincini Karssporlu futbolcular Başkan Muharrem Yıldız'ı omuzlarına alarak yaşadılar..

Karsspor 2 Bulancakspor 0

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karsspor’un, kendi evinde Bulancakspor’u 2 – 0 yenerek 16 puanla 6’ıncı sıraya yükselmesinin sevincini Karssporlu futbolcular Başkan Muharrem Yıldız’ı omuzlarına alarak yaşadılar..

Kars Atatürk Stadyumunda oynanan maçta, Karsspor’un golleri 24. Dakikada 9 numaralı futbolcu Orçun Güzeldere ve 35. Dakikada 5 numaralı futbolcu Adama Outtara’dan gelmişti.

Karssporlu futbolcular ve Antrenör İhsan Dikici, maçın başlama düdüğü öncesi omuz omuza vererek galibiyet yemini etti. Maç öncesi Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, takımın başarısı için kurban keserek galibiyet diledi.

Soğuk havaya rağmen tribünlerdeki vefalı taraftarların desteğini arkasına alan Karssporlu futbolcular, bu moralle mutlak galibiyet ile maça başladı. Maçın başlama düdüğü ile Karssporlu futbolcular bir an önce golü bulmak için Bulacak kalesini yoklamaya başladı. Bulancak kalesini etkili ataklarla zorlayan Karsspor, 24. Dakikada Orçun’un attığı golle 1 – 0 öne geçti. Golle birlikte futbolcular golün sevincini birbirlerine sarılarak gösterirken tribünlerdeki coşku sevince dönüştü. Golün ardından Karsspor rakip kaleye daha fazla gelmeye başladı. Bulancakspor’un bazı atakları ise kalede güven veren Güven’i geçemedi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında ise Karsspor, ikini golü 35. Dakikada Adama ile buldu. Anama’nın golüyle Karssporlu futbolcular ve taraftarların coşkusu doruğa ulaştı. Maçın ilk yarsında Karssor’dan 9 numaralı Orçun 32 ve 10 numaralı Durdu Ahmet te dakika 45’te sarı kart gördü. Maçın ilk yarısı 2 – 0 Karsspor’un üstünlüğü ile sonlandı.

Maçın ikinci yarısına 2 -0 üstün çıkan Karssporlu futbolcular, 3’üncü golü bulmak için Bulancak kalesini yoklamaya devam etti. İkinci yarının başında 45. Dakika da Karsspor’dan Vedat ve Bulancak’ta 49. Dakikada Suat sarı kart gördü. Maçın sonlarında doğru ise Karsspor’un bir şutu da üst direkten döndü. Ara sıra orta sahada geçen maçın sonlarında doğru konuk takım Bulancak, Karsspor kalesini zorlasa da gol sevinci yaşayamadı. Maçın son dakikalarında ise Karsspor 3 mutlak golü değerlendiremeyince karşılaşma Karsspor’un 2 – 0 üstünlüğü ile sonlandı.

BAŞKAN YILDIZ, FUTBOLCULARIN OMUZLARINDA

Maçın son düdüğü ile birlikte Karssporlu futbolcular galibiyet sevincini başkan Muharrem Yıldız ve taraftarlara koşarak kutladılar. Başkan Yıldız da bütün tribünlere kadar giderek taraftarları selamladı. Ardından da Başkan Yıldız futbolculara tek tek sarılarak kutladı. Bunun üzerine futbolcular da Başkan Muharrem Yıldız’ı omuzlarına alarak galibiyet sevinci yaşadılar.

HALAY ÇEKTİLER

Karsspor başkanı Muharrem Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, futbolcular ve taraftarlar daha sonra da hep birlikte yöresel müzik eşliğinde halay çekerek galibiyeti kutladılar.

KARSLILAR, TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSINLAR

Coşkulu halayın ardından Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, gazetecilere açıklamada bulunarak maçın değerlendirmesini yaptı. İhtiyaçları olan 3 puanı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Yıldız, bir kez daha Karslıların takımların sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Sadece Kars’ta yaşayan Karslıların değil il dışında yaşayan bütün Karslılarında da galibiyet sevincini aynı coşku içerisinde yaşadıklarını da dile getiren Yıldız: “İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. Taraftarlarımızla, futbolcularımıza la ve tüm Karslılar olarak mutluyuz. Hatta sadece Karslılar değil Kars’ın dışında yaşayan tüm Karslılar da şu anda galibiyet sevinci yaşıyor. Hocamız olmadığı halde çalışmalarımız devam ediyor ve antrenörümüz İhsan Dikici ile de galibiyete ulaşabiliyoruz. Biz inanıyoruz ve bu inancımızla da devam ediyoruz. Herkes bize inansın ve birbirimize güvenelim. Yeter ki Karslılar takımlarına sahip çıksınlar ve inansınlar ki başaracağız ve 3. Lige çıkacağız” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler