Karsspor 3-1 Aldı

Karsspor 3-1 Aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Karsspor, güçlü rakibi Akçaabat Sebatspor'u 3-1 mağlup etti.

Grubun favori takımları arasında gösterilen Akçaabat Sebatspor’u farklı geçen Karsspor’de moraller yerine geldi. Iğdır Üniversitesispor ile Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında karşılaşan ve rakibi mağlup olarak kupadan elenen Karsspor BAL ligine iyi başladı. Rakibi Sebatspor’u sağlı sollu ataklarla sıkıştıran Karsspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmasının ilk yarısını Sebatspor’un attığı golle 1-1 berabere bitirdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Yeşil Beyazlı ekip, attığı gollerle karşılşamayı 3-1 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hayri Tekelioğlu, Karsspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu, sporcuların ilk kez bir arada oynamasına rağmen önemli derecede uyum sorunu yaşamadıklarını ve ilerleyen haftalarda Karsspor’un geçek gücünü herkesin göreceğini söyledi.
Kurt Teknik adam Hayri Tekelioğlu; “İyi bir kadro kurduk. Amacımız Karsspor’u yeniden 3.Lige çıkartmak. Bunun için taraftarların desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarının desteğini arkasına alan Karsspor, ligde üst sıralarda yerini alacaktır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler