Karsspor 4 – Bayburtspor 0

Karsspor 4 – Bayburtspor 0

BAL Ligi'nin ilk haftasında büyük umutlarla sahaya çıkan Karssspor, Bayburtspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Karsspor 4 – Bayburtspor 0

BAL Ligi’nin ilk haftasında büyük umutlarla sahaya çıkan Karssspor, Bayburtspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Karsspor, yeni yönetim, yeni oyuncu kadrosu ve teknik ekiple ligin ilk haftasında umutları boşa çıkarmadı. Tesislerdeki yenileme çalışmaları, oluşturulan disiplin ve kararlılıkla ligin ilk maçı için yola çıkan Karsspor ekibi Bayburt sınırlarına girmeden başaracakları sözünü verdiler ve bu inançla yolculuklarını sürdürdüler. Renkli geçen yolculukta Karsspor’u destek için Belediye’nin katkılarıyla Bayburt’a götürülen 30 kişilik taraftar grubu da bu coşku ve heyecana tanıklık etti.

Bayburt’a varıldığında da aynı hırs ve heyecan vardı. Futbolcular, Karslıların umutlarını boşa çıkarmayacaklarını, yeni yönetimin kararlılığını haklı çıkaracaklarını ve taraftarların içindeki heyecanı söndürmeyeceklerini söylediler. El birliği, dayanışma ve kararlılıkla çıkılan bu yolculuk maçın yapılacağı Bayburt Genç Osman Stadında da kendini gösterdi.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Belediye Başkan yardımcıları Ferit Yenice, Yakup Yıldız, Siyasi Danışman Güven Aydeğer, Kent Konseyi Müdürü Çetin Tokmak, Zabıta Müdürü Cengiz Anik, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya da sporcuları yalnız bırakmadı. 30 kişilik taraftar desteği de buna eklenince statta coşku hiç eksik olmadı.

Hakemler Fatih Şahan, Barış Sarıkaya, Mehmet Terzioğlu ve Kemal Baştekin’in yönettiği karşılaşmaya Karsspor, hızlı başladı. Maçın ikinci dakikasında Dudu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da üstün ataklarla maçtaki hakimiyetini sürdüren Karsspor ikinci golü 48. dakikada üçüncü golü de 73. dakikada Atilla ile yakaladı. Maçın skoru ise 90+3’de Bayburdtspor’un kendi galesine attığı golle belirlendi. Böylelikle Karsspor, Bayburtsporu deplasmanda 4-0 mağlup ederek 3 puanla Kars’ın yolunu tuttu.

Önceki ve Sonraki Haberler