Karsspor: 4 - Kağızmanspor: 0

Karsspor: 4 - Kağızmanspor: 0

Kars Amatör Lig 22 Hafta müsabakasında lider Karsspor, sahasında ağırladığı Kağızmansporu’u 4-0’la geçti.

52 puanla lider Karsspor, ligin ikinci sırasında bulunan en yakın takipçisi olan 52 puanlı Kağızmanspor’u mağlup ederek puan farkını maç eksiğiyle 3’e çıkardı.

Maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamlayan yeşil beyazlı ekip, müsabakanın ikinci yarısında da rakibine gol izni vermedi ve rölantiye aldığı maçta bir gol daha atarak maçı 4-0 kazanmayı başardı. Kafkas Üniversitesi Stadı’nda taraftarlarının da büyük ölçüde desteğini arkasına alan Karsspor, ligin güçlü takımlarından olan Kağızmanspor’a tehlikeli atak pozisyonu fırsatı dahi vermedi.

Yeşil beyazlı ekibin ilk golünü 10. dakikada Emre Arslan kaydetti. Sadece 8 dakika sonra kendisinin ve takımının ikinci golünü atan Arslan, seyircilere ve arkadaşlarına rahat bir nefes aldırdı. Maçın ilk yarısının tamamlanmasına 2 dakika kala yeşil beyazlılar adına bu kez ağları sallandıran Oktay Yılmaz, takımının soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle girmesini sağladı. Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yapan Karsspor adına 53. dakikada bir kez daha ağları havalandıran Oktay Yılmaz, maçın skorunu belirledi.

Harbiler36 taraftar gurubunun tezahüratları eşliğinde maçı takip eden Karsspor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız ve İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç da müsabakanın skorundan ve oynanan oyundan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, maç sonunda Karsspor’un büyük ölçüde şampiyonluğunu ilan ettiğini belirttiler.

Ligin bitimine 4 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Karsspor, şimdi ise BAL Ligi’ne yükselme yolunda Sarıkamışspor’u geçmeyi hedefliyor.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler