Karsspor altyapısı ile karşılaştı

Karsspor altyapısı ile karşılaştı

3. Lig 3. gurupta mücadele eden Karsspor, Şehir Stadyumunda altyapı takımıyla hazırlık maçı yaptı. Karsspor altyapısını adeta gol yağmuruna tuttu.

Karşılaşma Kars Şehir Stadyumunda saat: 12.00’de başlayan hazırlık maçında Karsspor profesyonel takımı, Karsspor alt yapı takımını 4-0 mağlup etti.
 
İki takım Sporcularının birbirlerine ısınması ve tanıması amaçlı yapılan hazırlık maçında dostluğun kazandığına değinen Karsspor Teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, “Bu maçın skorunun iki takım içinde önemi yok fakat sporcularımızın birbirini tanıması ve kaynaşması için bu tür müsabakaları arttırmamız gerekli. Bu müsabakanın olmasını ben istedim ve iyi de yaptığımı düşünüyorum, bu sayede hem amatör takımdaki futbolcularımız kendini yetiştirecek hem de biz bu şekilde futbolcu kazanacağız” şeklinde konuştu.
 
Kastamonu deplasmanından puansız döndükleri için son derece üzgün olduklarını ifade eden Topuzoğlu takımın durumunun daha iyi olması için ellerinden geldiklerini yaptıklarını söyledi.
 
Karsspor amatör takım Teknik Direktörü Hüseyin Bedel ise, “Bizim sporcularımız kendilerini geliştirmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlar. Bu çocukların verdiği emeği herkesin görmesi gerekli. Son zamanlarda amatör takımı yaptığınız haberlerle gündeme getirdiğiniz için Kafkas Haber Ajansı olarak size teşekkür ediyorum. Sesimizin duyulmasından olsa gerek bugün bu müsabakayla takımımızı gösterdik” şeklinde konuştu.
 
Karsspor Yönetimi tarafından Karsspor Alt yapı takımı sporcularına maç sonunda eşofman hediye edildi.
(UA-BA-S) KARS (KHA) – UĞUR AYDIN

Önceki ve Sonraki Haberler