Karsspor Araklı'dan Bir Puanla Döndü

Karsspor Araklı'dan Bir Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde deplasmanda grubun güçlü takımlarından Araklıspor ile karşılaşan Karsspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak kente puanla döndü. Trabzon deplasmanından dönen Yeşil Beyazlı ekip, dinlenmeden antrenmanlara başladı.

Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, nezaretinde çalışmalarını sürdüren Karsspor’da futbolcuların istekli olmaları gözlerden kaçmadı.
Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, Araklı deplasmanında çok iyi oynadıklarını ve futbolcularının yakaladığı fırsatlardan yararlanamadıklarını söyledi.
Teknik Direktör Tekelioğlu; “Hafta sonu deplasmanda Aralıspor ile karşılaştık. Rakibin gücünü biliyorduk. Gerek ilk yarıda ve gerekse ikinci yarıda iyi pozisyonlar yakaladık. Bunları gole çeviremedik. Gölü bulsaydık Araklı’dan 3 puanla dönmüş olacaktık. Rakibe oranla daha iyi oynadık. Üstünlük bizdeydi. Ama neticeye gidemedik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” dedi.
KARSSPOR ARDAHAN MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Araklı maçının unuttuklarını ve bu hafta Ardahanspor ile oynayacakları maçı düşündüklerini ifade eden Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu; “Araklı maçını unuttuk. Biz Pazar günü kendi sahamızda misafir edeceğimiz Ardahan maçına hazırlanıyoruz. Futbolcularımın morali çok iyi. Biz takım olarak 3. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunun kendi maçlarımızı kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor” diye konuştu.
Karsspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ardahanspor’u misafir edecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler