KARSSPOR ARSİNSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

KARSSPOR ARSİNSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup takımlarından Karsspor, Arsinspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Demir, nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlı ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, her maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Teknik Direktör Mesut Demir; “Artık kendi sahamızda kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadı. Biz her maça kazanmak için çıkıyor. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Karsspor’un gücünü herkes gördü. Mağlup durumu düştüğümüz karşılaşmadan galip ayrılabilirdik. Ama olmadı. Bizim için her maç aynıdır. Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız karşılaşmalardan mutlak suretle galip ayrılmak zorundayız” dedi.
ARSİN MAÇINDA ÜÇ PUANI ALAN TARAF BİZ OLACAĞIZ
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, hafta sonu konuk edeceğimiz Arsinspor karşılaşmasından galip ayrılan tarafın kendileri olacağını kaydetti. Demir; “Arsinspor bizim hemen üzerimizde yer alıyor. Onlarında puana ihtiyacı var. Ama bizim kendi sahamızda puan kaybetmemiz söz konusu olmaz. Yapılan antrenmanlarda bunu futbolcularıma anlatıyorum. Yani biz Arsin maçını alarak yolumuza devam edeceğiz. Yalnız her zaman dediğim gibi bizim en büyük desteğimiz taraftarlarımızdır. Yeşil Beyazlı taraftarları Pazar günü oynanacak karşılaşmada tribünde görmek istiyorum. Taraftarlarının desteğini alan Karsspor, emin adımlarla yoluna devam edecektir” diye konuştu.
Kars Atatürk stadında yapılan antrenmana bütün futbolcular katıldı. Teknik Direktör Mesut Demir nezaretinde yapılan çalışmada futbolcuların istekli olmaları dikkat çekti. Özellikle çift kale maçta futbolcuların bir birinden estetik hareketleri antrenmanı izleyen taraftarları yüzünü güldürdü. Yapılan çift kale maçı beyaz takım kazandı.

Önceki ve Sonraki Haberler