KARSSPOR BUGSAŞSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

KARSSPOR BUGSAŞSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Karsspor, hafta sonu Ankara Bugsaşspor hazırlıklarını sürdürüyor.Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Aydın Yavuz nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbolcuların hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

 Antrenman öncesinde futbolcularla bir süre konuşan Yavuz, Bugsaşspor karşılaşmasının kendileri için dönüm noktası olduğunu söyledi. Yavuz, "Biz şimdi Bugsaşspor maçına final havasında bakmıyoruz, ama rakip kim olursa olsun yenmek zorundayız. Çünkü puan, konum, sıralama olarak da zor durumda olmamak için içeride oyacağımız maçları kazanmak zorundayız. Ofspor karşılaşmasında son dakikada atılan gol ve alınan puan bizi sevindirdi. Yalnız içeride oynayacağımız Bugsaşspor maçını burada ne pahasına olursa olsun alırsak, takımın önünü görme açısından da iyi olur. İşimizi gücümüzü bırakıp yönetimle el ele, Kars halkı ile birlikte bu maçın üstesinden gelmenin planlarını, hesaplarını yapmalıyız. Ve bu maçı kazanmak zorundayız. Kazandığımız takdirde Karsspor'un önü açılacaktır. Zorlu bir dönemece giriyoruz. Grupta 1 ve 2. sırada yer alan takımlarla peş peşe oynayacağımız maçlardan en az 4 puan çıkartmamız bizi rahatlatacaktır. Futbolcularım bunun bilincindedir. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. İnandık, kenetlendik ve başaracağız. Yeter ki taraftarlarımız bizi sahada yalnız bırakmasın ve desteklesin" diye konuştu.

Bugsaşspor karşılaşması öncesinde sakatlığı bulunan ve takımdan bir aydır ayrı olan stoper Gökhan'ın tedavisinin son aşamaya geldiği ve hafta içi takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Geçen hafta Ofspor karşılaşmasında aldığı darbe ile sakatlanan Murat'ın ise Trabzon'da kaldığı ve tedavisine orada devam etti belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler