Karsspor Bursa Deplasmanına Gidiyor

Karsspor Bursa Deplasmanına Gidiyor

Karsspor hafta sonu Bursa deplasmanında oynayacağı Orhangazispor hazırlıklarını sürüdürüyor.

Kars Atatürk Stadında Teknik Direktör Mesut Demir, nezaratinde yapılan antrenmana bütün futbolcular katıldı.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, hafta sonu oynayacakları Orhangazispor karşılşamasını kazanarak rahat nefes alacaklarını söyledi.
Demir; “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan için her şey yolunda. Futbolcularımın istekli olması beni memnun ediyor. Biz takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Deplasmanda da iyi oynuyoruz. Orhangazi karşılaşması zor maç. Biz zoru severiz. Amacımız bu karşılşamayı kazanarak kayıpsız olarak yolumuza devam etmek” dedi.
Deplasmanda takım olarak çok iyi motive olduklarını ifade eden Mesut Demir; “Bursa’da bizi taraftarlarımız yalnız bırakmayacak. Kars dışında oynadığımız maçlara çokı sayıda Karslı geliyor. Orhangazi karşılaşmasında da çok sayıda taraftar olacak. Biz bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak istiyoruz. Ben bu maçın önemini futbolcularıma anlattım. Onlarda bunun bilincinde. Hedefimiz kazanmak. Biz kazanmak için Bursa’ya gidiyoruz” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan çalışmada futbolcuların neşeli olması dikkat çekti. Özellikle çift kale maçta sporcuların bir birinden güzel hareketleri teknik heyeti sevindirdi. Forvet oyuncuları attıkları gollerle taraftarların coşturdu.

Önceki ve Sonraki Haberler