Karsspor Çankırı’ya hareket etti

Karsspor Çankırı’ya hareket etti

Karsspor son antremanını yaparak bugün saat: 15,00 'de Doğu Kars Otobüs İşletmesinin temin ettiği bir otobüsle Çankırı deplasmanına hareket etti.

Karsspor Çankırı’ya hareket etti

  Karsspor son antremanını yaparak bugün saat: 15,00 'de Doğu Kars Otobüs İşletmesinin temin ettiği bir otobüsle Çankırı deplasmanına hareket etti.

  Karsspor Pazar günü Çankırı şehir stadında Çankırıspor ile karşılaşacak.

  Takım kaptanı Çetin, sarı kart cezalısı olduğu için sahaya çıkamayacak.

  Kadroda cezalı ve sakat futbolcular yok.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Karsspor hazırlıklarını tamamlayarak bugün Çankırı'ya hareket etti.

Karsspor, Atatürk Stadı'nda son çalışmasını Teknik Direktör Aydın Yavuz nezaretinde yaptı. Taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda özellikle futbolcularla bire bir ilgilenen Yavuz, bazı futbolcuları sert bir şekilde uyardı.

Çankırı karşılaşması öncesinde yapılan antrenmanda futbolcularına şut çalışması yaptıran Yavuz, Çankırıspor kalesini uzaktan şut atarak futbolcularının yoklamasını istedi.

Karsspor teknik direktörü Aydın Yavuz, iyi bir takım kurduklarını, yeni transferlerle eski futbolcuların uyum sorunlarının çözülmesiyle daha başarılı olacaklarını belirtti. Atatürk Stadında yapılan çalışmadan sonra İHA muhabirine açıklamalar yapan Teknik Direktör Aydın Yavuz; "Öncelikle Kars'ta olmaktan son derece mutluyum. Özellikle Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un spora verdiği maddi ve özellikle manevi desteği bizleri olumlu yönde etkiledi. Birlik ve beraberliğin olduğu ortamda çalışmak her teknik heyet ve sporcuların aradığı bir ortamdır. Biz kısa sürede bu ortamı oluşturduk. Herkes bizden başarı bekliyor. Haksız da değiller. Karsspor gerçekten kaliteli futbolculardan oluşan bir kadroya sahibiz ve biz Karsspor'u layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladık. Birazdan Çankırı'ya hareket edeceğiz. Zorlu bir karşılaşma olacak rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizimde gücümüz ortada. Kars'a puanla döneceğimize yürekten inanıyorum. Ama maç oynamadan kazanılmaz. Bunun da bilincindeyiz" dedi.

ÇANKIRI'YA HAREKET ETTİLER

Karsspor, Çankırı Belediye Spor daha önce bu sezon iki kez karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmayı Karsspor 4-0 kazandı. İkinci karşılaşmada da Karsspor deplasmanda rakibine 2-1'lik üstünlük sağlayarak, sahadan galip ayrıldı. Kars'taki çalışmalarını tamamlayan yeşil beyazlı ekip bugün Çankırı'ya hareket etti. Karsspor'lu futbolcuların neşeli olmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Hafta sonu Çankırı Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

 

nu.20100212143309..jpg 

Önceki ve Sonraki Haberler