Karsspor Çayeli'ne Konuk Oluyor

Karsspor Çayeli'ne Konuk Oluyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde 3. Lige çıkma mücadelesi veren Karsspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çayelispor karşılaşması hazırlıklarını Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu nezaretinde sürdürüyor.

Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmanda futbolcuların istekli olmaları yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Kelkit Hürriyetspor karşılaşmasından 3 puanı attığı 3 golle kazanan Karsspor’da hedef Çayeli’nden de puanla dönerek yoluna devam etmek.
Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, takımın her geçen gün kendini bulduğunu ve hedeflerinin Karsspor’u 3. Lige taşımak olduğunu söyledi.
Tekelioğlu; “Karsspor gruptan çıkacak güçtedir. İyi transferler yaptık. Şuan istediğimiz gibi gidiyor. Grupta bir birinden zorlu maçlar oynayacağız. Her takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bunlardan bir tanesi de Karsspor, biz kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalardan mutlak süratle galip ayrılmalıyız. Deplasmandan getirilen puanlarla grupta istediğimiz yere geliriz” dedi.
Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmanda özellikle çift kale maçta futbolcuların istekli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Futbolcuları yaptıkları hatalardan dolayı sert şekilde uyaran Tekelioğlu, sakatlık çıkmaması içinde karşılaşmayı sık sık kesti.

Önceki ve Sonraki Haberler