Karsspor deplasmana Erzurum'a gidiyor

Karsspor deplasmana Erzurum'a gidiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde hafta sonu deplasmanda Erzurum Yakutiye ile karşılaşacak Karsspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, nezaretinde çalışmalarını sürdüren Karsspor’da meraller yerinde. Yapılan antrenmanda sporcuların istekli olmaları yönetim ve teknik heyeti sevindiriyor.
Karsspor Teknik Direktörü, Hayrettin Tekelioğlu, Yakutiye karşılaşmasından puan çıkaracaklarını söyledi.
Tekelioğlu; “Hafta sonu deplasmanda Yakutiye ile oynayacağız. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Erzurum’dan da puanla döneceğiz” dedi.
3. Lige çıkmak için birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarına dikkat çeken Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu; “Gruptan çıkmak istiyoruz. Bunun için özellikle deplasmanda oynayacağımız karşılaşmalardan puanla dönmek zorundayız. İlerleyen haftalarda bir birinden zorlu maçlar oynayacağız. Her takım şampiyon olmak istiyor. Buda şunu gösteriyor. Kıran kırana bir mücadele olacak. Burada sakin olan taraf kazanacak. Biz bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadından yapılan çalışmada sporcuların istekli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, antrenmanda hata yapan futbolcuları çalışmayı durdurarak sert bir şekilde uyardı. Özellikle çift kale taktik ağırlık maçta futbolcular kıyasıya mücadele etti.

Önceki ve Sonraki Haberler