Karsspor Finale Hazır!

Karsspor Finale Hazır!

Karsspor Kulübü, Kars’ta bulunan diğer amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya gelerek sporu değerlendirdiler.

Sporda başarının birliktelikle güçleneceği ve sporun Kars’a katacakları konularının değerlendirildiği toplantı sonrasında Karsspor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız tarafından sporculara moral programı düzenlendi.

Kars Spor Ali Gaffar Okan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen programa; Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, Karsspor İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, ASKF Başkanı Burhan Taş, İl Tertip Komite Başkanı Metin Akıl, Dikme Spor Kulübü Başkanı Yakup Ergüner, Gazi Karsspor Kulübü Başkanı Muhammet Karahal, Susuz Spor Kulübü Başkanı Ogün Yasin Zerman, Kağızman Spor Kulübü Başkanı Canip Korkmaz, Hakem Komite Başkanı İsmet Aydın, DSİ Spor Yönetimi, Takım Antrenörü ve Takım Kaptanı, Kars Belediye Spor adına Hüseyin Bedel ve sporcular, Doğugücü Spor Kulübü Yöneticileri, Demirspor Kulübü Başkanı İdris Yılmaz, Karsspor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz ve Karsspor futbolcuları ve Karsspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldıray Eyüp Özdemir katıldı.

Kulüplerle yapılan toplantı sonrasında Karsspor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız tarafından 8 Mayıs Pazar günü Bölgesel Amatör Lig’e yükselme final müsabakası için Gaffar Okan Spor Tesisleri’nde mangallı moral yemeği düzenlendi. Sporcuların ve teknik heyetin katıldığı programda Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, “Öncelikli olarak Karslı hemşerilerimize sayı ve sevgilerimi iletiyorum. Bugün Kars’taki tüm spor kulübü başkanlarıyla bir araya geldik ve Kars’ta sporu ileriye taşımak adına yapılabilecekleri değerlendirdik. Kendilerinden duyduğum Karsspor’un namağlup olarak ligi tamamlaması memnuniyet verici ama tabiki bu bizi sevindirmedi ve mutlu da etmedi. Nedeni ise Karsspor’un olması gerektiği yer, hak ettiği yer amatör lig değil. Kars’ın hak ettiği yer 3. lig, 2. lig ve daha sonrası da üst liglerdir. Bu ligde üstün başarı sergileyen ve üst liglerin takımı olduğunu bir kez daha ispatlayan teknik heyetimizi ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Moralimiz yerinde, hazırız ve tüm Kars halkı yanımızda. Kars il takımıdır ve ilimizdeki diğer kulüpler de Karsspor’un üst ligde olması için bizlerin destekçisi. 8 Mayıs Pazar günü Sarıkamışspor ile gerçekleştireceğimiz müsabakadan da galibiyetle ayrılarak ilk olarak bölgesel amatör ligle başarı rotamızı belirlemiş olacağız.” dedi.

Programın sonunda Karsspor Kulübü sporcuları, Başkan Yıldız’ın her an yanlarında olduğunu kaydederek, öncelikli olarak Pazar günü oynanacak müsabakaya hazır olduklarını ve Başkan Yıldız’ın organize ettiği moral yemeğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler. Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz ise; “Sekiz aylık uzun bir maratonun ardından lider olarak ligi tamamladık. Önümüzde Sarıkamışspor ile oynayacağımız final müsabakası var. Biz Karsspor camiası olarak, Kars şehri olarak buna hazırız. Tüm oyuncularımız geldikleri günden bu güne kadar bunun bilincinde oldular ve inancımız hiçbir zaman kaybolmadı. Kars şehir olarak da, takım olarak da bu liglerin çok üstesinde oynayabilecek bir kapasiteye sahip. Bu şehirde bu potansiyel var, bizler de burada olduğumuz sürece bu potansiyeli açığa çıkarma mücadelesinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dışarıdan gelen sporcularla Karslı sporcular arasında ciddi anlamda bir birliktelik oluştu. İnanıyoruz ki Sarıkamış müsabakasından galip ayrılarak bir üst lige çıkacağız. İnşallah Kars’ı spor anlamında hak ettiği noktalara hep birlikte taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Karsspor, bu yıl futbol haricindeki spor branşlarını da bünyesine katarak, Kars’ın spordaki gelişimi anlamında önemli bir adım attı. Karsspor bünyesine dahil olduktan sonra önemli başarılara imza atan Altay Kick Boks Spor Kulübü’ne de ziyaret gerçekleştiren Karsspor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız ve Karsspor Kulübü İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, sporcularla bir araya geldi. Sporcularla uzun süre sohbet eden Yıldız, Antrenör Bülent Gönen ve sporcuların çalışmalarını da takip etti. Antrenör Bülent Gönen, Başkan Muharrem Yıldız’a verdikleri desteklerden dolayı sporcular adına teşekkür ederek daha büyük başarılara ulaşacaklarının sözünü verdi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler