Karsspor Gecesi yaptılar, Ama!

Karsspor Gecesi yaptılar, Ama!

Karsspor ile ilgili bir proğram yaptılar, proğramda ne bir karsspor yöneticisi ne de Kars'ta yaşayan biri vardı!

Halk Müziği Sanatçısı Himmet Daşdemir’in hazırladığı ‘Karsspor Marşı’ Medya TV’de canlı yayında tanıtıldı.

 Dadali Meryemce’nin Şov Programına konuk olan Karsspor taraftarları, Karsspor’a ait kaşkol, bere, bandajlarla stüdyoyu Karsspor’un renklerine boyadılar.

 

  Canlı yayında sahne alan Halk Müziği sanatçısı Semi Çelik ve Ezel Kars yöresine ait “Kars’a giderim Karsa” Azeri Türküleriyle heyecan yaratırken, program boyunca Kars ve Karsspor ile alakalı yorumlar yaparak destek sundular.

 

Karsspor’u temsilen bir konuşma yapan Gazeteci Yazar Mustafa Küpeli; “Biz bir asırdır İstanbul takımların alkışlıyoruz, biletlerini alıyoruz ama onlar çöpe attıkları futbol malzemelerini Anadolu’ya göndermiyorlar. Bu yüzden Anadolu sporcularını gözleri görmüyor. Türkiye’de alt yapı oluşturulmadığı için milyarlar verip dışarıdan futbolcu alıyor.

            Devlet güvencesi altıda olmadığı ve futbol federasyonunun tam destek sunmadığı Karsspor 2. ligden 3. lige düştü. Bugün Karsspor’un 4 trilyon borcu var. Yardım yapmak isteyeler Karsspor’un hesabına para çıkaramıyor. Çünkü hesaplara icra koymuşlar. Küpeli, bütün Karslıları Karsspor’a destek sunmaya davet etti.

 

karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler