Karsspor Gelecekten Umutlu

Karsspor Gelecekten Umutlu

Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, iyi oynadıkları karşılaşmadan berabere ayrıldıklarını belirtti.

Hafta sonu Gölcükspor ile deplasmanda karşılaştıklarını ifade eden Teknik Direktör Mesut Demir, “Deplasmanda 76. dakikaya kadar önde götürdüğüm karşılaşmayı berabere bitirdik. Gölcük kendi evinde kaybetmek istemiyordu. Bizde ikinci devrenin ilk karşılaşmasını kazanmak istiyorduk. Ama olmada karşılaşmanın bitimine yaklaşık 20 dakika kala talihsiz bir gol gördük kalemizde ve karşılaşma berabere sona erdi” dedi.
Çok iyi transferler yaptıklarını belirten Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir; “Ara hazırlık döneminde Antalya’da hazırlandık. Takıma takviye çektik kaliteli sporcularla sözleşme imzaladık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Karsspor’un önümüzdeki haftalarda daha iyi olduğunu göreceksiniz. Amacımız hızlı bir şekilde hak ettiğimiz yerde yerimizi almak. Biz takım olarak inandık. Karsspor, her geçen gün daha güzel oynayacak. Ve rakiplerin korkulu rüyası olacak. Bizim hedefimiz her maçı kazanmak. Futbolcularımda bunun bilincindedir. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, Gölcükspor karşılaşmasında genel hakim olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.
Demir; “Gölcük karşılaşmasında sahada hakim olan bizdik. Genel rakibe üstünlük sağladık. Ama bu bazen kazanmaya yetmiyor. Takım olarak iyi mücadele ettik. Yeni transferlerimiz uyum sorunu yaşamadı. İyi oynadığımız karşılaşamadan gönül isterdi ki galip ayrılalım ve ilk maçta 3 puanı biz alalım. Ama olmadı. Takım olarak iyi yoldayız. Dediğim gibi ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Artık bundan sonraki karşılaşmaların telafisinin olmadığı her kes çok iyi biliyor. Biz taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz. Onların da desteğiyle zirveye tırmanacağız” şeklinde konuştu.
Karsspor, hazırlık döneminde renklerine Ali Üçkulak, Ersin Aksaç, Ferami Kuşçu, Gökhan Altıntaş, Oğuzhan Yıldırım ve Göktuğ Uzunoğlu’nu bağladı.

Önceki ve Sonraki Haberler